Chevrolet Silverado

Chevrolet Silverado

Denna bil kan jämföras med Ford F-150, Dodge Ram och Gmc Sierra. Namnet Silverado har använts sedan 1975. Silverado och Gmc´s Sierra har alltid varit i stort sett identiska men idag så marknadsförs Silverado som den tuffare och Sierra som den lyxigare modellen i USA.

Du har funktioner såsom kylfläktar i framstolarna, stolsvärme samt läderpaneler. Större benutrymme bak finns på modellerna Crew Cab och Double Cab.

Även tekniska funktioner som Apple Carplay och Android Auto finns tillgängliga. Silverado är även  utrustad med röststyrd bluetooth, Europanavigation, kollisionsvarnare, trådlös laddning samt BOSE Premium sound system.

Bilen kommer i flera olika hytt- och flakmodeller. Dessa är:

Crew Cab: 5.75´ Box

Crew Cab: 6.5´ Box

Double Cab: 6.6´ Box

Lastkapacitet:

1500 600Kg dragkapacitet 3.5 Ton

1500HD 1,5T och dragkapacitet 4,5 Ton

2500HD 1,8T och dragkapacitet 4,8 Ton

3500, 2,5 T och dragkapacitet på ca 7,5 Ton

Exclusive Cars specialbyggda hemsida chevrolet.exclusivecars.se erbjuder modellerna LTZ, LTZ Z71 samt specialmodellen High Country. LTZ och LTZ Z71 kommer bägge i versionerna Crew Cab 5.75´, Crew Cab 6.5´ samt i Double Cab 6.6´. High Country modellen säljs enbart i Crew Cab 5.75´ samt Crew Cab 6.5´.

Bilen går att få I kulörerna Summit White, Iridescent Pearl tricoat, Silver Ice Metallic, Slate Grey Metallic, Siren Red, Red Hot, Tungsten Metallic, Autumn Bronze Metallic, Deep Ocean Blue Metallic och Black.

Silverado utmärker sig med sin bekväma kupé som bland annat har tredubbel ljuddämpning i dörrarna samt aerodynamisk vindruta. Bilen är även utrustad med ett tystare avgassystem för bekvämligare körning.

En av Chevrolets egna uppfinningar är Power-articulating Assist Steps, som finns tillgänglig i Silverado. Det fungerar genom att fotstegen kan förflyttas åt sidan, bakåt för att man på ett enklare sätt ska kunna ta sig upp på flaket.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *